Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kocsi az Opel Astra G?

Milyen kocsi az Opel Astra G?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Oda kerültem hogy meg tudok venni egy ilyen autót.

Nagyon tetszik maga az autó sok helyt látok ilyent csak azt nem tudom menyire megbízható autó.

Ami érdekel az a megbízhatóság, fogyasztás, fenntartásának az ára.

2012. jún. 8. 10:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

szia'

jó kocsi, hálás és a leginkább olcsón fenntartható, hű társ éveken át az biztos:)

2012. jún. 9. 06:25
 12/12 Tibicsoki85 válasza:
Sziasztok, nekünk 98s 1,6 16v g astránk(ferde hátú) van, először írom a hibát:légkondi kompresszort nem tartós itt, és éves szinten kell cserélni a fedél szelep tömítést,valamint(ami egy 20 éves kocsinál előjön)sárvédőknéla rohadás. Az elönye: kivisz a világból, fogyasztása városban 8-10 liter, autopályán 120km/h tempóval 6-7l, vegyesen 7-8 l, évente csak 1 szer kell szervizelni (motorolajcsere és motorolaj szűrő csere). Nekünk nagyon kényelmes,jó a kormánymű a váltó,szépen gyorsul., futómű is rendben van csomagtartóban is van hely bőven. Szóval én csak ajánlani tudom.
2022. febr. 26. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!