Milyen kocsi az Opel Astra G?
Sziasztok.
Oda kerültem hogy meg tudok venni egy ilyen autót.
Nagyon tetszik maga az autó sok helyt látok ilyent csak azt nem tudom menyire megbízható autó.
Ami érdekel az a megbízhatóság, fogyasztás, fenntartásának az ára.
a régebbi típusoknak nem olyan jó a motorja, de az újabbaknak már nincs ilyen baja
te tudod, hogy mire használod, és ha a fogyasztás fontos, akkor az 1.4-es motor jó lehet ha városban használod és nem vontatsz vele nagy súlyokat, ha mégis akkor rendbe van az 1.6
ilyen 1.6-os motoron nem érdemes gondolkodni, az biztos hogy csak többet fog fogyasztani meg többet kell utána fizetni, de gyorsabban úgy sem fogsz tudni vele előzni, az autópálya tempót pedig az 1.4-es is kényelmesen bírja
illetve kedves hozzászólók, nem ártana odaírni, hogy hány éves az autótok...
illetve utolsó, melyik autó nem fog rohadni, ha a sarat nem takarítod le?
annyit értesz a kocsikhoz, mint mikulás a nyári sportokhoz...
az dízel, a kérdező pedig benzinest akar
a sárvédőhajlatokról meg ne is beszéljünk inkább
Köszönöm a válaszokat, meggyőztetek:D
Több ismerősömtől is érdeklődtem és azonos véleménnyel volt veletek hogy remek autó.
És vételnél oda figyelek, nem egyedül megyek hanem pár ismerősömmel akik jártasak az autó vásárlásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!