Régi Swift-ben a hátsó ülés alatt mi az a sok csatlakozó?
Bal oldalt megy a kábelköteg hátra, aztán az ülés alatt vannak leágazások és kb 5 csatlakozót láttam ott ami sehova nincs csatlakoztatva, csak elmegy odáig és vége.
A kocsiban semmi extra nincs, gondolom ahhoz lennének ezek a kábelek. De mik lehetnének még ott hátul?
Ha az ajtókba lenne központi zár, elektromos ablak ahhoz csak a B oszlopig kellenének vezetékek. De ez ugye jóval hátrébb van, innen gondolom hogy az ajtókhoz nincs köze.
Újonnan vettük az autót, szóval gyári vezetékek.
Ferdehátú kivitel, ablakfűtés,ablaktörlő,ablakmosó,hátsó ködlámpa van a kocsiban. Szóval azoknak a vezetékei nem itt végződnek.
Az antenna elől van, az A oszlop felett. Szóval ahhoz sem lehet vezeték. Utánfutót pedig nem a hátsó lámpákról csapolják meg? Mármint a vonóhorognál lévő csatlakozó az onnan megy nem?
Központi zárra én is gondoltam, de suzukinak kívülről csak kulcsa, belülről kallantyúval nyitható a csomagtere, szóval nem tudom hogy van,e egyáltalán olyan kivitel aminél csomagtartó fedél is távirányítós.
Kb 1 hónap múlva tervezzük kibelezni a belsőteret, alváz javítás miatt. Akkor mindenképp megpróbálom megkeresni a kábelek másik végét.
Bár szerintem abból se tudok majd meg többet :)
Nem lehet, hogy hátsó hangszóróknak van?
Mert a kalaptartó-tartó műanyagon van a hangszóróknak hely, ill. rács kialakítva, csak hangszórókat nem tettek bele gyárilag. Legalábbis az alap verzióba....
Vagy HÁTSÓ ÜLÉS FŰTÉS :-) na jó, ez persze csak vicc volt...
1998-as 1.0-ás Gl Swift.
Hátul vannak hangszórók. Szóval az is be van kötve.
Amekkora kábelköteg megy ott még ezeknek a leágazása után is, bőven van elég kábel a benzinpumpához is. Meg meg még szerintem hátrébb is van vannak ilyen csatlakozók.
Szóval összességében szerinte ma vezetékek fele nincs is használatban.
De úgyis ki lesz berhelve hamarosan az egész.
Van egy lyuk a padlón a kábelköteg alatt :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!