Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson s51 vagy s51 b?

Simson s51 vagy s51 b?

Figyelt kérdés
melyik a jobb mi a különbség. milyen árba kaphatok ujjan? tapasztalat? melyiket vegyem meg? én az s51 b re hajlok
2012. jún. 1. 22:14
 1/3 anonim ***** válasza:

"milyen árba kaphatok ujjan?"

Ugye ez azt akarja jelenteni: Milyen árban kaphatok újan?

Az S51-es sorozatot 1990-ig gyártották, tehát újat (nem ujjat) már 22 éve nem lehet venni!

:D

Mivel a legfiatalabb is legalább 22 éves, és a legtöbbet a gazdája a végletekig sufnituningolja, így már nem jelent semmit, hogy az oldalára S51N, S51B, S51 Enduro, vagy S51E van írva!

2012. jún. 1. 22:33
 2/3 A kérdező kommentje:
az újat úgy értettem hogy nem a napóleon korából fentmaradt motorra gondoltam. de igazad van... 24 órázás után lassan forog az agyam... de kb mennyibe kerülhet egy simson ami tegyük fel hibátlan...
2012. jún. 1. 22:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Simson s51 sima tudtommal nincs. S51N felejtős, mert sok dolog nincs benne ami a többiben van, és biztos lehetsz benne, hogy mindegyik sufnituningolva van. S51B-t vagy E-t nézzél, de szerintem E-t. Mind az enduro mind az elektronic jobb szerintem. Árban nagyon széles a választék. Kapni 20 ezertől 200-ig is. De 50-70 ezres kategóriában szerintem már kapni jó állapotút.
2012. jún. 1. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!