Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 125 ezt mz elsó telekopja...

Robert31 kérdése:

125 ezt mz elsó telekopja tárcsafékes az jó simson s51-be bármien átalakitással?

Figyelt kérdés

2012. máj. 31. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:
jó persze. csak a tárcsát kell az agyra valahogy felfogatnod. De én már láttam simsont tárcsás aggyal is. végülis ha más nem át lehet az Mz agyat is fűzni simson ráfba ha a küllőszámok azonosak. Elméletileg élegrosszabb esetbe az mz teló fejcsöve lehet nem megy bele a simson vázba. De azt is le lehet vágni és újrahegeszteni egy simsonba jó telónyakkal. Az Mzn meg állíthatós a magassága csavarral annak a konzolnak ami a telókat tartja. (a háromszög vas)
2012. máj. 31. 15:54
 2/5 anonim ***** válasza:

#1: Megy ám rendesen a sufnituning!

:(

2012. máj. 31. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Kell a tárcsafék 1 szimóra mint 1 falat kenyér!! Szétveti a lóerő,Miért nem jó a gyári fékje? Én inkább azt csinálnám meg tökéletesre!! 1 motor a gyári állapotában a legszebb, nem szétbarmolva. Mellesleg ha 1 rendőr meglátja az átalakítást úgy megb@sz hogy csak pislogsz a bünti miatt!

Másrészt az életeddel is játszol ha elkezded a vázat darabolni hegesztgetni.Nem hinném hogy ilyen szinten felszerelt műhelyjel rendelkezel.De végül is a te dolgod-a te életed!

2012. jún. 1. 06:28
 4/5 A kérdező kommentje:
én ezt halottam nekem van 1 mz-m és elszeretném adni és sokan simsonba akarják ezért kérdeztem ....
2012. jún. 1. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:

w3dzz

mert miért is gondolod, h gyári állapotú simsonba kell?! a simson váz sokkal erősebb motort is kibír baleset veszély nélkül! az enyém pl TELJESEN át van szabva, központi telótól kezdve magasításig minden! és egy 100cc,-es 4t blokk van benne! nyugodtan ráültetem a barátnőmet is mert tom,h biztos "lábakon" áll!

arra már pedig kevés az a kis dobfék! (meg akk is ha azt nézzük, h a simson nagyobb féket kapott mint amilyenre szüksége lenne...)

2012. okt. 14. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!