Milyen autót ajánlanátok első kocsinak? Olyan kéne amit agyon lehet tuningolni. És persze olcsó.
Egy olcsó, tehát öreg autót akarsz agyontuningolni, feltételezem szintén olcsón, aztán ezt éveken át használni (mert nem telik újabbra?), és pont Te mondod, a gagyituningolt rozzanatban ülve, hogy nem akarsz egy Corsá-ban szégyenkezni? Hehe... Fura ez a világ. Ez olyan, mint a turkálós pólóra egy Nyáljki-jelet utólag ráfesteni, mert a kétezer Ft-os új póló jel nélkül már szégyen...
Ja, és ha jól sejtem, az egészet valszeg 200 ezer önerő (ballagásra összedobta a rokonság) + hitel kereteiből.
///Mbela: Sajnos nincs minden 28-asban sperr. Az M3-at leszámítva opcionális extra volt, de 96 körül onnan is kikerült. Úgy tudom ASC+T lett helyette, ami tudta egyenként fékezni a hátsó kerekeket. Az enyémben sem volt sperr, én egy 325-ös alól valót raktam alá, aminek kicsivel rövidebb az áttétele, így kicsit dinamikusabb is lett.
Szerintem ár/érték arányban nincs ennél jobb élményautó, és ha jó állapotú, akkor a fenntartása sem horror.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!