Miért szakad el a gázzsinór a Simson motoron?
Figyelt kérdés
Múltkor(1 hete) vettem egy tiszta új gázzsinórt, visszaraktam, akkor begyújtottam a motort, mentem vele egy kört, aztán elraktam. Ma beakartam megint gyújtani, de amikor rágázoltam gyújtás közben elszakadt...ez miért lehet??2012. máj. 29. 18:32
2/6 anonim válasza:
Vagy valahol szorul. Beolajoztad az új "zsinórt"?
3/6 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem, hogy a zsinór a tövében(ahol megy bele a gázkarba) szakadt el...a teljes zsinórt nem, csak a gázkar összetételnél olajoztam(zsíroztam) meg....
2012. máj. 29. 20:46
4/6 anonim válasza:
Tisztázzunkmár valamit..
Te most frankón zsinórt tettél rá,vagypedig bowdent? XD
5/6 anonim válasza:
Gőz üzemű simó az hogy be kell gyújtani? :D
Am meg ha bovdent tettél rá annak a végén kéne lenni valami egy bogyónak. Ha abból kijött a bovden akkor gyári hibás volt. Ha a mellett szakadt el akkor meg valamit vagy rosszul raktál össze vagy csak szimplán van ott valami perem ami elvágja.
Én bicajváltóval jártam úgy(10000-forintos váltócska) hogy a bovdenleszorítója peremes volt és kb 1000km alatt elkopott egy jobb bovden. Az ócó kínai meg 10km alatt XD
Aztán egy kis köszörülés, és azóta mentem kb 4000km-t egy ócó bovdennel. Ennyit jelent egy pici perem.
6/6 A kérdező kommentje:
azt a bowdent vettem, csak nem tudtam hogy hívják... amúgy meg pont ott szakadt el ahol van az a bogyó(a bogyó bent maradt a gázkarban és a "zsinór"(bowden) leesett...
2012. máj. 29. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!