Melyik éri meg jobban a BMW 318is vagy 320i?
Nagyobb költséget jelent az, mint az a félmilla amit rászánsz. Nem azért, mert rossz autók, hanem mert BMW, és nagyon sokba kerül a fenntartása.
Ráadásul bezinesek nagy lökettérfogattal, kiesznek a vagyonodból is tankolásnál. Szerintem egyáltalán nem éri meg, de ha már választani kell akkor inkább a 320-as.
Sok szerencsét!
E36 318iS kupém van, egyáltalán nem vészes sem a fenntartása sem a szervizelése ( a vétel után pár héttel TELJES vezérlés, tehát nem csak a láncok cseréje megvolt 2 kiló alatt )... 3 éves jogsival, 21 évesen az első autó a nevemen, éves szinten 40 pár ezer a biztosítása, tehát havi 4000 + a benzin. Fogyasztása 7-8 liter körül van, bőven tankolható, egy teletankkal 7-800 km-t meg szoktam tenni ( ja, mert fizetésem van, tudom tankolni is, nem csak kétezeré' rakok bele azt haddmenjen ), így télen a hóban csúszkálás-driftelés közben sem ment még 10 liter fölé, pedig olyankor kapja...
Szóval bírom, amikor az ilyen okoskodó megmondóemberek mondanak véleményt olyan dolgokról, amikhez fingjuk sincs :)
Ja, amúgy eladó a kocsim, ha még nem vettél ! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!