Melyik változat néz ki jobban a Swift között?
Figyelt kérdés
Suzuki Swift sedan:
5ajtós:
3ajtós:
Nekem egyik sem tetszik, mert elég csúnya autó, de ha mégis választani kellene, akkor a sedan, az nincs olyan csúnya mint a többi.
Amúgy a totalcarosok szerint meg pont a sedan a csúnya.
2012. máj. 27. 12:02
1/19 anonim válasza:
Ahány ház,annyi szobás...
Itt is 30 féle különböző választ fogsz kapni,ami persze nem befolyásolja a Te ízlésedet..
2/19 anonim válasza:
Nekem ezek tetszenek, de nagyon: [link]
De ha csak a régebbiekből lehet választani, akkor a sedan. A másik kettő nagyon csúnya.
3/19 anonim válasza:
Haggyadmár magad ezzel a vasalóval..belülről kirúgom a lámpáját! Xddd
5/19 anonim válasza:
Szerintem a 3 ajtos sportos,a sedan családias,az 5 ajtós papás.
Nekem a 3 ajtós tetszik a legjobban.A GS változatban gyári sportülések vannak,de csak a 3 ajtósban.2002- től választhatod 85 le. mototral is.
6/19 anonim válasza:
Ha mindenképp ezek közül kellene választanom, akkor én az 5 ajtósra szavaznék.
7/19 anonim válasza:
8/19 anonim válasza:
Nekem sem tetszik egyik sem, teszek a swift-ekre, bénán néznek ki és tényleg bénák is, továbbá biciklivel megegyező biztonságuk van. De ha rá lennék kényszeritve, hogy ilyennel járjak, akkor azért a 3 ajtós coupe-t választanám sortossá alakitva.
9/19 anonim válasza:
99 után javitottak picit a karosszéria merevségén,tehát mindenképpen fiatalabb példányt vegyél,lehetőleg dupla légzsákkal.Szerencsére olcsó autó,az extrásabb példányok sem drágák.
10/19 anonim válasza:
Nem az volt a kérdés, hogy melyiket vennétek, hanem, hogy szerintetek melyik néz ki jobban! Nekem a régi 5 ajtós (ferde hátú/kombi) Swift jön be. A 3 ajtós az tényleg olyan sportos kinézetű, szóval csak akkor kéne, ha GTI motor duruzsol benne. A Sedan annyira nem jön be, de mivel ugyan azt tudja, mint az 5 ajtós így akár azt is elfogadnám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!