Ha lenne 9 milliód kocsira akkor milyet vennél?
2 és 3 válaszoló vagyok. Akkor teljesen megegyezik az ízlésünk! Én is A4-et vennék ismételten, ahogy írtam is csak én a kézi váltót szeretem az említett átépítés miatt. Szerintem ezzel az autóval tudod, hogy mit kapsz. 2 év Európai Road Side Assistance, kényelem, összkerékhajtás, teljesítmény, és mindezek mellett nagyon szép autó!
Aki írta a 180LE-s Lagunát sem írt hülyeséget, de azért egy Audi és egy Renault nem minden esetben említhető egy lapon. Mindezt mondom úgy, hogy tetszik és szeretem a Lagunát, és a Renaultokat!
Nem akarok a zsebedben turkálni, de esetleg meg tudod venni kp-re? Mert akkor a legjobban úgy járnál, ha behoznál egyet német szalonból! Egyébként a szürke tfsi elég szép példány és vonszolja is magát a 270Le:)
Esetleg még körbenézhetnél a márkakereskedésekben, hátha van nekik egy bemutató autójuk. Elég ha elmész egyben aztán ha jófej az eladó, akkor Ő tud átkérni neked kocsit. Vagy ha rámész a porsche hungária raktárkészletére, akkor ott is tudsz megfelelőt keresni!
audi.hu értékesítésén az azonnal elvihető autók közt tudsz rákeresni, de én már ránéztem és jelenleg csak diesel verziók vannak készleten az azonnal elvihetők listája szerint. De kereskedésben többet tudsz meg róla!
Én nekem a győriekkel van nagyon jó tapasztalatom Porsche Győr, Bede András a vezető, tehát Ő dönt mindenről, de én egy fiatal sráccal szoktam alkudozni, akinek a vezetéknevére nem emlékszem, de tudom, hogy Zsolt a keresztneve. Vagy aki még nagyon rendes és aranyos, Pálfi Eszter, de Ő azt hiszem már Skoda-t árul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!