Ha lenne 9 milliód kocsira akkor milyet vennél?
9 millióból van választás. Én vennék egy Audi A4 3.0 TSI-t, de mivel Te kisebbet szeretnél 2.0 TSI-t 200Le, quattro, kényelmes, szép és jó. Vagy A5, vagy A6.
Bmw 320d, 520d, de szerintem egy 525d is jó lenne, vw Passat CC, Skoda SuperB, Octavia RS, Opel Insignia.
Én vennék egy A4-et quattrot kézi váltóval, S-line 2.0 TSi motorral, bele nagynyomású benzinpumpa, meg k04 turbó, és a többi sallang aztán repesztenék a 380-400le-vel:) Most is ezt csinálom csak TFSI motorral.
Néha nem értem ezeket a kérdéseket, akkor most az érdekel, hogy én mit vennék vagy az, hogy neked mit ajánlanánk? Amúgy saját magad is leírtad, ebbe a kategóriába a Toyota Avensis, Lexus IS, Suzuki Kizashi, Honda Accord, Subaru Legacy, Mazda 6, Opel Insignia, BMW 3, Audi A4, Mercedes C-osztály, VW Passat tartozik bele, meg egy kis kukacoskodással egy-két kissebb és nagyobb modellt is bele lehet sorolni.
Hogy én milyet vennék, ha lenne 9 millióm? Hát nem ilyeneket, de ha nem ez érdekel, akkor ne így tedd fel a kérdést.
a kérdést úgy kell érteni ahogy van, gondolom olyat vennél ennyiből amilyet ajánlasz is.
Az Audikat nagyon szeretem a 2.0 TFSI quattro A4 felé kacsingatok elég rendesen, 7 fokozatú DSG váltóval igen komoly lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!