Mi lehet a baj? Van egy 2003. 04. havi Suzuki Swiftem
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy pár napja lemerült az akksi benne! Majd később tettem bele egy másik akkumulátort, de azt is lemerítette valami?! De úgy, hogy az eleinte akksitöltővel tölthető akksit nem lehet újra feltölteni! Ez mitől van? Túltölt a generátor?#Suzuki #Swift akkumulátor probléma!
2012. máj. 28. 14:00
12/17 A kérdező kommentje:
Nincs benne riasztó... klíma sincs... szinte a rádiót is alig használtam
2012. máj. 30. 08:30
13/17 anonim válasza:
Kb. 1500Ft.-ért lehet kapni digit multimétert, már azzal is sok mindent meg lehet tudni.
De ha még sincs, akkor van azért egy "műszer" a kocsiba, a kabinlámpa!
Kapcsold be, nézd meg, milyen fénnyel ég, indítózz, és még mindig figyeld az izzót.
Ha beindult, és az izzó fénye erősödik, akkor tölt a generátor (azt azért nem mondtam, hogy tuti jó, de sok esély van rá.)..
14/17 A kérdező kommentje:
Helló! a multiméterre én is gondoltam. de sztem ezt megpróbálom.. Köszönöm a tanácsod:)
2012. máj. 31. 11:28
15/17 anonim válasza:
próbáld meg feltölteni az akksikat annyira hogy beinduljon a kocsi, mielőtt beindítanád mérj rajta feszültséget, 11.8 12 volt körül kéne lennie. ha beindult az autó 14 volt körül kéne tölteni a generátornak, ha megvan akkor valami fogyasztó nem kapcsol le miután kiveszed a kulcsot. már csak meg kell keresni hogy mi az
16/17 anonim válasza:
Kérdező,Te "másik"akksiról beszélsz,nempedig új akksiról...
Gondoltál már arra,hogy készvan mind a két akksi?
17/17 A kérdező kommentje:
A próbléma megoldva.. rámértünk, hogy töltés van-e.. szépen töltött 14,30 V-al.. egy új akksit kapott . a 3 rosszat beszámították és jóljöttem ki belőle..45 ah akksi könnyen berántja a motort. :)
2012. jún. 6. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!