Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » SEAT autómárka? Előnyök?...

SEAT autómárka? Előnyök? Hátrányok? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
Használt autót tervezek venni, és a megfontolandók listájára került a SEAT. Mivel spanyol márka, és a Volkswagen al-vállalata, érdemes elgondolkodni rajta.

2012. máj. 27. 21:39
 1/7 anonim válasza:
ha VW-t kedvelsz, vegyél azt :) komolyságot félretéve szerintem jogosan várhatsz el hasonló megbíhatóságot mint a német testvérétől. Seat-nál dolgoztam egy ideig, ne hezitálj!
2012. máj. 27. 21:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Személy szerint sok rosszat hallottam róla.

Itt nálunk is áll egy már évek óta,váltóhibával..

2012. máj. 27. 21:46
 3/7 anonim ***** válasza:
29%
Van aki azt mondja: csak nézd meg a panyol embereket milyen semmire való lusta léha nép az, na olyanok a kocsijaik is... van kollégám aki az egekig magasztalja a Toledóját. De szó mi szó egy új Exeóba én is bele űlnék
2012. máj. 27. 21:50
 4/7 anonim ***** válasza:
95 utáni modelleknek már semmi köze a spanyolokhoz...
2012. máj. 27. 21:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Ugyanaz mint a Vw még az alkatrészek is csereszabatosak .Persze nem a kasztni elemek.Viszont a kisebb név miatt olcsóbbak a kocsik.
2012. máj. 27. 22:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Használtan úgy sem az fog dönteni, hogy milyen embléma van az autó orrán vagy hogy milyen nagy gyár technológiáját szerelték bele, hanem az, hogy tudta átvészelni az eddigi használatot.
2012. máj. 27. 23:43
 7/7 anonim ***** válasza:
53%
Csak pozitív tapasztalataim vannak 12éve Seatom van eddig volt már 5 Seatom és mindegyikkel megvoltam elégedve!
2012. jún. 29. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!