SEAT autómárka? Előnyök? Hátrányok? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Használt autót tervezek venni, és a megfontolandók listájára került a SEAT. Mivel spanyol márka, és a Volkswagen al-vállalata, érdemes elgondolkodni rajta.2012. máj. 27. 21:39
1/7 anonim válasza:
ha VW-t kedvelsz, vegyél azt :) komolyságot félretéve szerintem jogosan várhatsz el hasonló megbíhatóságot mint a német testvérétől. Seat-nál dolgoztam egy ideig, ne hezitálj!
2/7 anonim válasza:
Személy szerint sok rosszat hallottam róla.
Itt nálunk is áll egy már évek óta,váltóhibával..
3/7 anonim válasza:
Van aki azt mondja: csak nézd meg a panyol embereket milyen semmire való lusta léha nép az, na olyanok a kocsijaik is... van kollégám aki az egekig magasztalja a Toledóját. De szó mi szó egy új Exeóba én is bele űlnék
4/7 anonim válasza:
95 utáni modelleknek már semmi köze a spanyolokhoz...
5/7 anonim válasza:
Ugyanaz mint a Vw még az alkatrészek is csereszabatosak .Persze nem a kasztni elemek.Viszont a kisebb név miatt olcsóbbak a kocsik.
6/7 anonim válasza:
Használtan úgy sem az fog dönteni, hogy milyen embléma van az autó orrán vagy hogy milyen nagy gyár technológiáját szerelték bele, hanem az, hogy tudta átvészelni az eddigi használatot.
7/7 anonim válasza:
Csak pozitív tapasztalataim vannak 12éve Seatom van eddig volt már 5 Seatom és mindegyikkel megvoltam elégedve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!