Fiat punto 1, vagy Skoda Felicia? Milyen tapasztalaitok vannak? Melyiket válasszam és mért?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy kocsit,lehetőleg olcsón és kis pénz befektetésével. Sajnos elég nagyra nőttem a magam 192cm-emmel,tehát nehéz úgy egy olcsó kis kocsi választása. Annyit tudok a Favoritban nem férek el,ha megmozdítom a lábam,pl fékezésnél,az ablaktörlő már működésbe is lép,mert hozzá érek...
19 éves vagyok,tehát még nics túl sok pénzem,hamarosan lesz csak első munkahelyem.
Pls. segísetek, árban ugyan ott szerepel a két kocsi,de nem tudom melyiket válasszam.
2012. máj. 21. 15:20
1/3 anonim válasza:
Neked egy dízel b3-as malac Passatra van szükséged:-)
2/3 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint a Felicia belül szellősebb, de az sem egy nagy batár sajnos.
A Punto meg talán valamivel modernebb.
Azt nézd, hogy melyik milyen állapotban van.
A magasságodhoz amúgy egyiket sem ajánlanám.
3/3 anonim válasza:
Ha nem akarsz havonta ellátogatni az autószerelőhöz akkor a Skodát vedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!