Skoda Felicia milyen autó?
Figyelt kérdés
Első autót nézek, talán jövőre megveszem, de elkezdtem nézelődni. Régi Swift ami etalon, megbízható meg minden, csak mivel lenézik, és elég gyenge a kasztnija, gondoltam körülnézek mi van még. A Feliciáról kérek véleményt, illetve annyi kérdés (mivel klímás alig van), hogy aki tudja írja már meg, mennyibe kerülne bele utólag klíma?2012. márc. 22. 22:55
1/4 anonim válasza:
Nagyon jó autó a Felicia a Swift kategóriában. Nem romlik el de ha mégis akkor olcsó hozzá minden, hely is van benne, jóval "autószerűbb" a Swiftnél. Utólag a klíma nem olcsó, 100 alatt nehéz lenne megúszni.
3/4 anonim válasza:
klímát utólag kb 150-200 000ft-ért raknak bele. Szerintem egy ilyen öreg autóra ennyit költeni felesleges.
Összességében a felicia a swifthez viszonyítva elég jó autó.
4/4 anonim válasza:
Használtautó.
1, 6 glx-ben van klima, meg belső levegő keringés, nagyon jól hut, és nem fogyaszt többet számottevően. 5 fő + bicajok a tetőn + sok csomag, Horvátországba mentünk vele, és az autópályán így is lehett elozgetni, 7,5 körül evett klímával, 7et nélküle, bringák nélkül 5,5!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!