Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fél millióból klímás kis...

Fél millióból klímás kis autót, ami megbízható, de milyet?

Figyelt kérdés
Szerintetek mit érdemes fél milla körül venni, ha klímát szeretnék, és azt, hogy megbízható autó legyen? Köszi:)

2012. máj. 25. 07:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"A klíma az egyik legfölöslegesebb extra az autómba. "

Viccelsz?? Nyaranta 40C fok van...

2012. máj. 29. 09:32
 12/22 A kérdező kommentje:
Hát igen, klíma nem árt ha van. Régi Swift jó kocsi?
2012. jún. 2. 14:16
 13/22 anonim ***** válasza:
ha nem karambolozol akkor jo.(bár nemtudom létezik e klimás belőle) hálás egy dög az a kocsi nemkell neki sok elég ha néha benzint töltesz bele és megy sokáig ha egyszer mégis megállna bagoért kapsz bele alkatrészt...csak ne karambolozz mert egy az h nemnagyon éled tul kettő h a kocsi se
2012. jún. 2. 17:05
 14/22 anonim válasza:
Lehet, hogy felelőtlenség, de Deawoo Matiz.
2012. jún. 8. 17:10
 15/22 A kérdező kommentje:

Ha kicsit hozzá teszek, és pl egy ilyen Kalos:

[link]

Szerintetek?

2012. jún. 13. 07:45
 16/22 anonim ***** válasza:
sztem is corsa, amúgy nemértem miért lenne fél millióért romhalmaz egy 3-as golf... mégis mennyibe kéne kerülnie, egy minimum 15 éves, alsóközépkategóriás, nem különösebben érdekes benzines autónak, amiből annyi van mint a szemét...? egyébként én nem használom a klímát, szerintem dugóban álláson, tötymörgésen kivűl nincs sok értelme, azis csak ah télleg meleg van akkor, én inkább ablak le....
2012. jún. 13. 09:04
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem egyszerű a kérdés...Klímát sztem felejtsd el, egy régi autóban nem olyan hatékonyan működnek, mint a mai modern vasakban. Gondold át mégy egyszer, mert ilyen árkategóriában CSAK olyat kapsz, amihez sajnos hozzá kell nyúlni, persze akadnak kivételek is, de nagy szerencse kell hozzá. Az is kérdés, hogy mennyire vagy fogékony az autószerelésre, vagy félsz-e össze olajozni a kezedet. A szervizek nagyon drágák, egy ilyen öreg autóban, amit ebben az árkategóriában kapsz nem igazán éri meg a befektetést. Olyat érdemes venni, amiből sokat bontanak, F Astra, B-s corsa franciákat felejtsd el. Én személy szerint egy 20 éves civic mellett döntöttem, időt álló a formája, rengeteg a bontott alkatrész hozzá, gyakorlatilag leásol a földbe és van hozzá minden :) Nem mellékesen csajozni is tudsz vele :D Azt azért hozzáteszem, hogy nagyon sok mindent kellett rendbe raknom rajta. 35/F
2012. jún. 13. 13:35
 18/22 anonim ***** válasza:
azért a régi swiftben sem kell feltétlenül meghalni. már 2 nagyobb karambolból száltam ki belőle és köszönöm jólvagyok. Bár valóban ne álmodj vezetési élményről vagy kényelemről.
2012. jún. 13. 15:03
 19/22 anonim ***** válasza:

Hát egyértelműen Opel corsa lesz két személyre a nyerő! Fogyasztásban, fenntarthatóságban, üzembiztosságban legjobb! Golfot tényleg ne vegyél ennyi pénzből. Suzuki se rossz, de két személyre bőven jó egy B-s Corsa.

Ha így döntesz akkor egy két tanács:

-alkudj

-ne ecotec motorosat vegyél! Városba, meg vidéki utazáshoz is sőt akárhova elég a 60 lóerős, 1.4 benzin.

-1.0 motorral szereltet kerüld mert gyenge és nem fogyaszt annyival kevesebbet mint az 1.4 ( jobban kell neki nyomni)

2012. jún. 13. 19:31
 20/22 A kérdező kommentje:
És amit linkeltem Kalos?
2012. jún. 14. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!