Fél millióból klímás kis autót, ami megbízható, de milyet?
Figyelt kérdés
Szerintetek mit érdemes fél milla körül venni, ha klímát szeretnék, és azt, hogy megbízható autó legyen? Köszi:)2012. máj. 25. 07:05
2/22 anonim válasza:
1,2es lupo kicsit karcos kicsit festéshibás 5ösautomata klimás volt kb 2-3 hete hasznaltauto.hu-n
3/22 anonim válasza:
Adhatnál több támpontot is...
- hány véves vagy, nemed?
- mi volt(ha volt) előtte, mit vezettél eddig
- hány ajtós legyen
- benzin, diesel?
- unalmas legyen, vagy sportos, vagy milyen?
4/22 anonim válasza:
5/22 anonim válasza:
Hát a félmillás golfoktól az isten mentsen meg! Ott rövid időn belül mélyen bele kell nyúlni a tárcába.
6/22 A kérdező kommentje:
25 vagyok, életem első autója lenne, javarészt város, de úgy általában mindenhol használnám. Minnél fiatalabbat szeretnék, méretre kb. egy Punto és társai. Férfi vagyok.
2012. máj. 26. 07:10
7/22 anonim válasza:
Ha városi közlekedésre kell, sztem vegyél egy 50-es Yamaha Neo's robogót, klímát adja a menetszél, megbízható és még újonnan félmilla. És vezetheted a B-s jogsiddal. Fogyasztása 3L/100 km, végsebessége, miután a bejáratás után kiszedik a szervízben a visszafolytást kb. 70-75 km/h.
8/22 A kérdező kommentje:
Ketten járnánk melóba, meg ide-oda hétvégén, pl vidékre szülőkhöz....
2012. máj. 28. 17:15
10/22 anonim válasza:
A klíma az egyik legfölöslegesebb extra az autómba. Sztem gondold át mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!