Mennyi pénzt fizessek az oktatómnak, hogy "biztosan" átmenjek a forgalmi vizsgán?
Egyszer azért, mert átmentem a zebrán, amikor 5 méterre totyogott egy öregasszony.
Másodszor pedig túl közel mentem egy parkoló autóhoz, nem volt meg az egy autónyitási távolság.
Am a vezetésemmel nicns baj meg a parkolások is jól mennek, csak egyszerűen tiszat ideg vok, mert annyi apró dolog van...ja és ezeket az apró dolgokat senkinek sem kell betartani csak atanulóknak...
Ezt nem is vitatja senki, hogy vannak dolgok, amik igazából csak a vizsgán fontosak, utána nem használja az ember,de ott tudni kell,ha tetszik, ha nem! És azt mondod, nehéz 50 percen keresztül hibátlanul vezetni.Akkor ha lesz jogsid, te mindig max 30percet fogsz vezetni, mert annyi ideig tudsz folyamatosan figyelni?
Egyébként pedig egy húszas alatt szerintem ne is gondolkozz,mert gondolom az a pénz még kétfelé megy(oktató+vizsgabiztos)
Nem vagytok normálisak...
biztos nem adnék ennyit, hogy 'átmenjek'.
Ha szopat az oktató, vagy valami, akkor kérj másikat.
Ha úgy se sikerül, törődj bele, hogy nem tudsz vezetni (közlekedni).
Csináld úgy mint én. Semennyit se fizess, ellenben tartsd be a sebesség-korlátok (tábla vonalára figyelj!), adj elsőbbséget ahol kell (gyalogosokra zebránál főleg figyelj!) és parkolásnál ne padkázd le.. az pedig, hogy odafigyelsz alap dolog élesben is. Ha betartod a szabályokat, odafigyelsz, KÉT KÉZZEL fogod a kormányt (tolatáskor is) akkor nem adsz rá okot, hogy belédkössenek így a bukásra sem :)
Sok sikert a következő vizsgádhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!