Golf 3 1.9 GTD vs TDI?
Figyelt kérdés
Valaki eltudja mondani mi a különbség a két motor között? - VW Golf III 1.9 GTD(75Le) vs. TDI(90Le). Illetve melyik a jobb, megbízhatóbb?2012. máj. 23. 00:24
1/6 anonim válasza:
a 75 le az egy kamrás motor mechanikus adagolóval, a tdi meg elektromos adagolós. TDI csendesebben jár, jobban megy, viszont drágábbak, de szerintem megérné inkább azt venni.
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2012. máj. 23. 11:01
3/6 anonim válasza:
Igen, úgy ahogy első leírta. A közvetlen befecskendezéses TDI ugyanolyan körülmények között használva 0,5-1 literrel kevesebbet kér a TD-nél, viszont ha TDI-t veszel mindenképp cserélgesd a vezérműszettet már 60 ezrenként, sajnos többször tapasztaltam hogy hajlamos idejekorán szakadni.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mire kellene még figyelnem, ha ilyen autót veszek (TDI? Akár vásárláskor!
2012. máj. 23. 23:55
5/6 anonim válasza:
Az általános dízeles dolgokra. Könnyen induljon (üzemmelegen se nehezen), ne füstöljön kékesen, ha lepadlózod néhány másodpercre ne kormoljon nagyon, amikor kipróbálod érződjön erősnek, jól húzzon. Ha meleg a motor húzasd ki jól, hogy nincs-e valami "légzési" gondja a kocsinak például magasabb fordulaton nem bírja szuflával a turbó, esetleg torpanás nem történik-e.
6/6 anonim válasza:
nekem egy gtd van kicsit fustol mikor oda lepek neki mi aproplemaja huzni huz 3mas ban jol de utana mintha nem erzem hugy huzna ugy mint harmasban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!