Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A simson s51b mocinak üresjára...

Bárci István kérdése:

A simson s51b mocinak üresjáratba tök szép hangja van. De menet közbe hangos, villamoshoz hasonló sírás hallható! Jól megy meg minden de menet közben irgalmatlan hangos, nagyon gáz! Szerintetek mi lehet?

Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 22:03
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok.hétvégén szétszedtem a kuplung felöli oldalt.nem láttam semmi furcsát ami előidézheti a síró hangot!a váltó fogaskerekek meg tudnak kopni?az adhat ki olyan hangot?
2012. máj. 30. 06:37
 22/24 anonim ***** válasza:

Egy zsír állapotban lévő szimónak van egy bizonyos nyávogó hangja,de én imádom...

Viszont ha olyan hangos,mint mikor a macskák kÚrnak,akkor ott valami nagy gebasz lehet.

Nem találtál fémreszeléket az olajleeresztőcsavar mágnesén?

2012. máj. 30. 06:46
 23/24 A kérdező kommentje:
nincs fémreszelék.olaj is szépszinű.olyan a hangja mit egy rally autónak!lehet a váltó a hangforrás?
2012. máj. 30. 07:12
 24/24 anonim ***** válasza:

Na akkor most, én is szeretnék valami nagyon okosat mondani.

Sok jó hiba lehetőség meg közelítés le van már írva az eddigi hozzászólók által.

Látatlanba senki nem fogja tudni orvosolni a kérdést,hibát.

Lehet Pl. a főtengely csapágy hangja is ! De ,lehet a kuplung kosár alján lévő csúszó csapágy kopása miatt is !

Ugyanis ahogy kopik az a csapágy ,úgy változik a ferde fogas kerekek (fő tengely és Kuplung) futási vonala,síkja.

De az is lehet,hogy mind ez a probléma attól van és keletkezett ,mert nem jó olajat használtál.

Látni és hallani kellene a motort.

2013. máj. 13. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!