Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A simson s51b mocinak üresjára...

Bárci István kérdése:

A simson s51b mocinak üresjáratba tök szép hangja van. De menet közbe hangos, villamoshoz hasonló sírás hallható! Jól megy meg minden de menet közben irgalmatlan hangos, nagyon gáz! Szerintetek mi lehet?

Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 22:03
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
Fütyül talán a mocid? Mert fütyülő hangot csapágy szokott kiadni. Meg tudod esetleg hallgatni , hogy honnan jöhet a hang? Amúgy a szétszedés megy a kuplung felöli oldalon? ha szétszeded előtte tömítés szettet vegyél ( 250ft) /Zero
2012. máj. 23. 23:09
 12/24 A kérdező kommentje:
az autokhoz jobban éstek!Motort még nem szedtem szét.Hengert meg dugót azt most cseréltem 60-ra,semmi gáz az alap!Szétszedni a blokkot az ájáj!Neki merjek állni?Spéci szerszám kell hozzá?Csak nem lehet olyan veszélyes.Szer mire figyeljek oda?Ha netán szétkaptam hol keressem a sírás forrását?Előre köszi
2012. máj. 24. 05:55
 13/24 anonim ***** válasza:

És ez azóta van,amióta megbabráltad?

Mert akkor szokott ilyesmit produkálni,ha:

1,nulla olaj van benne

2,gányul van összerakva a hajtásfogaskerék

2012. máj. 24. 07:00
 14/24 A kérdező kommentje:
Már így vettem.akkor nem foglalkoztam vele.Most hogy szépen jár Nagyon idegesíj.oil az van benne!
2012. máj. 24. 08:08
 15/24 anonim ***** válasza:
vedd le baloldalt a deknit,és nezd meg belül,kopást fogsz látni ahol a 4 alátét beleér!
2012. máj. 24. 19:35
 16/24 anonim ***** válasza:

Haggyadmár azt a k*rva alátétet XD

Gondolod,nem nyírná szét 15 másodperc alatt,és folyamatosan nyávogna??

Mellesleg van bő 1 centi a dekni belsőfala,és a kuplungkosár között!

2012. máj. 24. 19:40
 17/24 anonim ***** válasza:
hát,akkor nem szóltam,járjál vele úgy ahogy van.vannak itt okos emberek,majd ők megválaszolják.
2012. máj. 24. 19:45
 18/24 anonim válasza:
Olajat leengeded , váltó art , berugó kart leszeded , csavarokat kicsavarod , és szépen óvatosan leszeded a bal oldalt , vigyázva a szimeringre. Ennyi. Utána látsz "mindent". / Zero
2012. máj. 24. 20:45
 19/24 A kérdező kommentje:
Köszi segitséget.Hétvégén nekiugrok ,aztán meglátjuk!Nem tudtok véletlen XX.ker környéken valakit aki 60.-as hengert megcsinálja 4felömlősre?.
2012. máj. 24. 21:39
 20/24 anonim ***** válasza:

gugliba beírod,hogy "kukucska, simson" (már lustavagyok..)

őt keresd,ha valaki,akkor ő ért a szimókhoz..

Ui.:Táborit messzire kerüld el,mert az egy kókler

2012. máj. 24. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!