A kocsi tuningról kérdezhetek?
Figyelt kérdés
Ez a kérdés régóta foglalkoztat. Hogyhívják azt a tuningolást mikor átalakitod a kocsid hangzását hogy amikor mést mély a hangly amikor váltasz akor meg sziszeg mer én az ilyen hangu autókba vok szerelmes mindig ha halok ilyen autót könyezik a szemem hogy mien király.2012. máj. 22. 16:19
1/17 anonim válasza:
Az ilyen hangot a turbó lefúvószelepe adja. Nem külön tuning alkatrész.
2/17 anonim válasza:
Turbós motoroknál lefújószelepnek a szívómotorokra lehet kapni ilyen "bucsus" gagyituning kütyüt amit a kipu végére szerelsz és a kipufogógáz nyomásváltozására adja ki ezt a hangot.
3/17 A kérdező kommentje:
és azt hogy lehet megbuherálni
meg youtubon kéne olyan vidi amibe ilyen van hogy ilyen sziszegő hangu kocsi mer imádom ezt ahangot halgatni mindigmegnyuktat szoval aki tud linkeljen youtubról ilyen videokat vagy akárhonnan
2012. máj. 22. 16:25
5/17 anonim válasza:
Akkor ajánlom ezt: http://www.youtube.com/watch?v=Gn-AoxKQB90
6/17 A kérdező kommentje:
igyse igazán találtam naon megköszöném a linkeket:D
2012. máj. 22. 16:43
7/17 A kérdező kommentje:
amm én pontosan ara lenék kiváncsi amikor megy és vált nem arra hogy áló hejzetben bőgeti a motort
2012. máj. 22. 16:50
8/17 anonim válasza:
A lefúvószelep minden esetben kinyit, ha miután felépült a turbónyomás, elveszed a lábadat a gázpedálról. Ebből a szempontból irreleváns, hogy az autó mozog-e vagy sem.
9/17 A kérdező kommentje:
oké köszönöm ezeket a sok jó tanácsokat
2012. máj. 22. 18:15
10/17 A kérdező kommentje:
mozog-e vagy sem de amikor vált akkor:D
2012. máj. 22. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!