Ha motorozni akarsz akkor egyértelműen a Yamaha,ha szerelgetni(restaurálni)szopni és káromkodni akkor csak is a simsont javaslom.
37F
Egyetértek az előzőekkel, már csak azért is mert nekem 2003 óta dt 50 em van, egy közeli havernak meg simsonja 2007 óta.
Hogy összehasonlítsam a kettőt:
A YAMAHA 1983 kiadású 2003 ban, miután megvettem generáloztam 30-50 ezer között költöttem rá, azóta néhány láncot, bowdent, fékpofákat cseréltem rajta, meg olajat, és motorozok.
A SIMSON 1985 kiadású 2007 óta a haver minimum negyedévente szedi szét, de az is megesik, hogy havonta mert mindig van valami nyűgje, és számításaim szerint már vagy 100 ezret ráköltött.
Igaz, hogy a YAMAHA kicsit drágább, de ha nem észnélkül hajtod hosszabb ideig élvezheted, arról nem beszélve, hogy egy dt50 nek a 60-70 sem okoz gondot a simson ezt a tempót huzamosan nem igazán tolerálja.
Hát az első s51-es simomra 40 ezret költöttem és 110 volt a tempója.Persze 85 köbcentis volt.És könnyített váz.
De nem nekik való ez a tempó a rendőrök úgy meg ba...ák a számat hogy eladtam a mocit hogy kifizessem a büntetést.
De most egy egy endurom van 90-95 a vége igaz 70-es hengerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!