Szerintetek érdemes ilyet venni? Ha nem, miért? Részletek a válaszban, mert nem lehet http-s linket importálni a kérdésbe.
Hello!
Ez egy külföldről behozott autó.
Nekem nem tetszik, hogy a hirdetésben nem tünteti fel a futott km-t. Viszont a kuplungpedál gumijának a kopása utalhat arra is, hogy soket hazsnálták.
Viszont jó pont, amit ír, hogy "A teljes elsőfutómű felújítva". Többet úgyis csak "élőben" lehet megtudni róla.
Igen sejtettem én is, hogy ez külföldről lehet, de engem inkább általánosságokban érdekelne a W211 E220cdi.
Érdemes-e megvenni egy W211-et, vagy nem.
Szóval, nem konkrétan erre a kocsira vonatkozik a kérdés, hanem az évjárat, motor, stb...
„Nekem nem tetszik, hogy a hirdetésben nem tünteti fel a futott km-t.”
Miért nem tetszik?
Első vagyok újra:
4-ik válaszolónak: azért nem, mert mittudomén tegyük fel cégautó volt külföldön és (csak mondok egy számot) 276 000 Km van benne.
Szóval, hogy nem írja ki a futott km-t, az olyan, mintha titkolná (mert olyan sok. Ha kiírná a sokat, senki nem érdeklődne). Érted?
Mercedes E (W211) használt-ról általában:
Én is azt hallottam róla, hogy elektronika hibák fordulhatnak elő, más nem nagyon.
Figyelj, ha az óra 220 000 km-t mutat, közben meg van benne 390 000, az jobb?
Semmi nem bizonyítja, hogy annyit futott a kocsi, mint amennyi a kilométer-számláló alapján várható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!