Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek melyiket válasszam...

Szerintetek melyiket válasszam? Autót vagy motort?

Figyelt kérdés
2 év múlva le szeretném rakni a vizsgát egy kemény motorra, de a szüleim féltenek és nem akarják, hogy motorozzak.

2012. máj. 19. 11:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkit féltenek a szülei. 25 vagyok, évek óta motor is van alattam, nem is vagyok teljesen őrült, mégis aggódnak.

Az elején próbáltak lebeszélni, de ha az ember a saját pénzéből csinálja a jogsit meg vesz motort, akkor igazából megtiltani nem tudják.

Ez egy dolog, egy másik az hogy autó vagy motor. Egészen másra jó a kettő, szóval sántít a vagy-vagy dolog.

2012. máj. 19. 11:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Amelyik felé jobban húz a szíved.

Nálunk is az autó vagy a motor jogsi választási lehetőség állt fenn.

Igazából én tudtam, hogy motorra akarom lerakni, de apa próbált a kocsira rábeszélni. Saját pénzem, imádom a motorokat így nem volt kérdés. Motorra raktam le.

Engem nem akartak sosem lebeszélni róla, hogy ne motorozzak stb. Annyira nem is féltenek, hogy mindig mondják: Vigyázz magadra stb :)

Apa is már 15-6 éves korától motorozott, 2004ig volt is neki 250es ETZ-je így talán nekem könnyebb a helyzetem mint neked, ahol pl senki sem motorozott soha :)

2012. máj. 19. 13:43
 3/5 anonim ***** válasza:
#3 - nem biztos hogy a motoros szülővel könnyebb. Apám motorozott fiatalon, aztán elkapta egy eső, persze pólóban és meg nem állt, úgyhogy mellhártyagyulladás lett az eredménye. Kb. azóta nem ült motoron.
2012. máj. 19. 14:28
 4/5 anonim ***** válasza:

De mindenképp előnyt jelent szerintem, mert van rálátása a dolgokra, nem úgy annak aki sosem motorozott :-)

1-2 hete épp meséltem anyának, hogy majd 2013 tavasz-nyárra kéne egy nagyobb... Mondja ő: Ó nekem már ez is elég nagy...

Én: Hát, de nekem nem! :D Amúgy csak 250es a mostani.

2012. máj. 19. 16:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Szóval nálunk ennyiben kimerül a féltés fogalma :D
2012. máj. 19. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!