Szerintetek melyiket válasszam? Autót vagy motort?
Mindenkit féltenek a szülei. 25 vagyok, évek óta motor is van alattam, nem is vagyok teljesen őrült, mégis aggódnak.
Az elején próbáltak lebeszélni, de ha az ember a saját pénzéből csinálja a jogsit meg vesz motort, akkor igazából megtiltani nem tudják.
Ez egy dolog, egy másik az hogy autó vagy motor. Egészen másra jó a kettő, szóval sántít a vagy-vagy dolog.
Amelyik felé jobban húz a szíved.
Nálunk is az autó vagy a motor jogsi választási lehetőség állt fenn.
Igazából én tudtam, hogy motorra akarom lerakni, de apa próbált a kocsira rábeszélni. Saját pénzem, imádom a motorokat így nem volt kérdés. Motorra raktam le.
Engem nem akartak sosem lebeszélni róla, hogy ne motorozzak stb. Annyira nem is féltenek, hogy mindig mondják: Vigyázz magadra stb :)
Apa is már 15-6 éves korától motorozott, 2004ig volt is neki 250es ETZ-je így talán nekem könnyebb a helyzetem mint neked, ahol pl senki sem motorozott soha :)
De mindenképp előnyt jelent szerintem, mert van rálátása a dolgokra, nem úgy annak aki sosem motorozott :-)
1-2 hete épp meséltem anyának, hogy majd 2013 tavasz-nyárra kéne egy nagyobb... Mondja ő: Ó nekem már ez is elég nagy...
Én: Hát, de nekem nem! :D Amúgy csak 250es a mostani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!