Ugye a yamaha a legjobb motormárka? ha nem akkor melyik?
Figyelt kérdés
yamaha a legjobb mindenki azt mongya vagy nem??2012. máj. 17. 21:52
1/7 anonim válasza:
Te is csak inkább mondd, de ne írd le senkinek!
2/7 A kérdező kommentje:
akkor meik??
2012. máj. 17. 22:10
3/7 anonim válasza:
Figyelj, ott van még a Suzuki, Honda, Aprilia, nem is beszélve a Ducatiról meg a KTM-ről. A típustól függ, hogy mennyire jók, de ezek mind ott vannak az élen. De persze a Yamaha is nagyon jó!
5/7 anonim válasza:
A yamaha az egy önfeláldozó agyonhúzott szezonmotor.
Az öreg Ymahák egy kalap fos mind mind szanaszét gyilkolt pénznyelő. A Suzuki Kawasaki KTM Honda Ezek a legjobbak és leg strpabíróbbak. Na meg a jó öreg Mz :)
Nekem volt egy ymahám de mindíg volt valami baja. Pár haverom is yamaházott ők is folyton csak szereltek. Volt hondám 3x idősebb egy csavarhúzást nem kellett rajta soha csinálnom.
6/7 anonim válasza:
Ez most olyan kérdés,mint hogy "Ki a világ legjobb focistája?".Szerintem szubjektív, ki mit szeret, milyen motorral, milyen tapasztalatai vannak.
7/7 Jobbik Sz válasza:
Nekem Yamahám van és maximálisan elégedett vagyok vele,szerintem kidolgozottság és megbízhatóság szempontjából mindenképpen élen jár.
De lényeges különbség nincs a nagyobb márkák között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!