Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik márkájú nyárigumi a...

Melyik márkájú nyárigumi a legjobb, és miért?

Figyelt kérdés

Debica, GT Radial, Kormoran, Barum, Hankook?

Ezek közül melyik a legjobb, és miért? (195/65 R15 méretben)

Tapasztalatok is érdekelnek...

2012. máj. 10. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem Continental ContiEco van ugyanebben a méretben egy BMW 320i E36-on, és már 4 évesek kb. persze nem driftelni meg nyikorogtatni használom őket de simán bírnak még 1 nyarat.

Amik még elég jók : Hankook , Michelin , Avon , Bridgestone

Ezek szinte mind elismert márkák amiket írtam, és simán vehetsz használtat 90%osokat ,mert bírni fogják még bőven csak ne legyenek kifakulva ill. repedezve.

2012. máj. 10. 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:

ha használtan veszel akkor egy gyártási időt is nézz a gumin, meg jól meg kell nézni hogy mit kapott szerencsétlen gumi.

amúgy amiket leirtak azok jófélék

2012. máj. 10. 20:23
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, de használtgumit többet nem veszek.

Harmadszor sikerült vennem olyan pár gumit, ami nem jó. Egyik pár szálszakadt volt, másik két pár pedig zúgott. Pedig Michelin és Continental gumikról van szó.

2012. máj. 10. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Esetleg még nézhetsz Nokian, Dunlop gumikat is. Nekem ilyenjeim vannak (hátul Nokian, elől Dunlop) és iszonyatosan jók. Szintén BMW E36
2012. máj. 10. 21:57
 5/5 anonim ***** válasza:

A Mishlennek a legjobb a nyárigumia szerintem.

A Hankok az jó esőgumikat gyárt..

A dunlop és a dayton se rosszak.

Utána jön a többi...

A Continentál gumik általában 4évszakos gumit gyárt.

De valahogy az olyan átmeneti gumi valójában télense meg nyáronse az igazi valahogy ,meg jó drága is.

Kormorán és a Braum régi márka valamikor hatalmas márkák voltak. Én most nem tudok róluk se rosszat se jót.

Azt tudom hogy a kumhó meg fireli meg ilyenek azok arra vannak ,hogy megálljon valahogy az oxigén a kocsi alatt. :)

2012. máj. 11. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!