Melyik márkájú nyárigumi a legjobb, és miért?
Debica, GT Radial, Kormoran, Barum, Hankook?
Ezek közül melyik a legjobb, és miért? (195/65 R15 méretben)
Tapasztalatok is érdekelnek...
Nekem Continental ContiEco van ugyanebben a méretben egy BMW 320i E36-on, és már 4 évesek kb. persze nem driftelni meg nyikorogtatni használom őket de simán bírnak még 1 nyarat.
Amik még elég jók : Hankook , Michelin , Avon , Bridgestone
Ezek szinte mind elismert márkák amiket írtam, és simán vehetsz használtat 90%osokat ,mert bírni fogják még bőven csak ne legyenek kifakulva ill. repedezve.
ha használtan veszel akkor egy gyártási időt is nézz a gumin, meg jól meg kell nézni hogy mit kapott szerencsétlen gumi.
amúgy amiket leirtak azok jófélék
Köszönöm a válaszokat, de használtgumit többet nem veszek.
Harmadszor sikerült vennem olyan pár gumit, ami nem jó. Egyik pár szálszakadt volt, másik két pár pedig zúgott. Pedig Michelin és Continental gumikról van szó.
A Mishlennek a legjobb a nyárigumia szerintem.
A Hankok az jó esőgumikat gyárt..
A dunlop és a dayton se rosszak.
Utána jön a többi...
A Continentál gumik általában 4évszakos gumit gyárt.
De valahogy az olyan átmeneti gumi valójában télense meg nyáronse az igazi valahogy ,meg jó drága is.
Kormorán és a Braum régi márka valamikor hatalmas márkák voltak. Én most nem tudok róluk se rosszat se jót.
Azt tudom hogy a kumhó meg fireli meg ilyenek azok arra vannak ,hogy megálljon valahogy az oxigén a kocsi alatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!