KTM 125 Duke vagy autó?
Igazi motorosok tanácsát szeretném kérni!
Már kiskorom óta motorra vágyom,végre kaphatnék egyet,de most nem tudom eldönteni,hogy azt kérjek vagy autót.Valóban nem használhatnám egész évben,de teljesen más élményt nyújt számomra a motorozás,mint az autó vezetése.Meg fogom bánni,ha a kis Duke-ot választom?Tényleg csak autó mellé érdemes motort venni?Az nem érdekel,hogy kis teljesítményű gép,ezzel kezdek,egy darabig meg lesz,legközelebb akkor váltok motort,ha meg tudom venni a Ducatim... a saját pénzemből.
Köszönöm!
Mintha én írtam volna! :D Ugyanezt néztem ki magamnak, meg később szintén egy Ducatit. (Te melyiket szeretnéd megvenni?)
Ja, és persze, hogy a motort vedd, ez nem kérdés, hiába veszel egy autót, ha nem élvezed, ahogy én sem, habár praktikusabb sokszot, mégis csak a motor, kárpótol mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!