Meddig kell járatni? (info lejjebb)
Ha jól tudom de javíts ki ha tévedek ez a típus 2 ütemű és vízhűtéses. A 2 ütemű robogók keverék olajozásúak ami úgy működik, hogy egy külön tartályból amit 2t olajjal kell mindig utánatöltened egy kis szivattyú a fordulatszámnak megfelelő mértékben adagolja az olajat, tehát nem igazán értem miért kellene cserélni.
És, hogy a kérdésedre válaszoljak a 2000km csak egy támpont ettől lehet kevesebb vagy több is, mivel vízhűtéses valószínűleg tartom, hogy van hőfokmérője azt vedd irányadónak arra figyelj, hogy a motor hőmérséklete ne nagyon lépje túl a javítás előtti normál üzemi hőfokot. Mivel ezek a gépek képesek 80km/h fölött is menni szerintem mehetsz egy kicsit gyorsabban is mint 40-50km/h (csak a rendőr meg ne tudja) de ha emelkedik a hőmérséklet azonnal vegyél vissza vagy állj meg.
10km egy 50ccm-es kismotornál hosszabb távnak számít.
1000km és 45-50km/h val menj maximum és ne húzd neki nagyon(ne csutkagázon gyorsulj 50-ig). Figyeld a hőfokmérőt és állítsd le ha túl meleg a henger mert bejáratáskor elég jól melegszik.
A benzinhez keverj egy kis olajat, olyat amilyet az olajtartályba is szoktál,azt hogy különolajozású motornál mennyit kell azt nem tudom de 5Lhez raksz 1-2 kupakkal az is több mint a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!