Meg merjem venni? Nézegetek egy RENAULT LAGUNA 2. 0 T GT típusú autót. Kedvező ára van, de rossz hírük van a francia autóknak, nekem volt 1 Renault Thaliám és az szar volt.
Szia!
Először is a fikázó kommentelőknek: sosem ültetek ilyen kocsiban de a "francia szar"!:) Nevetséges kommenthuszárok!
Másodszor: Nekem egy 2008-as Laguna GT-m van. 150kw - 204 lóerő. Fullos a bőrön kívül. A legolcsóbb, legextrásabb kocsi, ami létezik. Alkatrész mindig lesz hozzá. Nekem volt egy 177 lovas dízel Passatom, ami most 5.5 milla körül forog, a 2008-as gt meg 2.9milla. Megmondom őszíntén csak a fogyasztást tekintve volt 1 fokkal jobb a Passat, minden másban veri a Laguna. A kételkedőknek pedig ajánlanám, hogy: PRÓBÁLJÁK KI ELŐBB, UTÁNA ÍTÉLKEZZENEK!
A Thalia meg a régi Daciákhoz hasonló. Felejtős. Ezt a Lagunát pedig merem ajánlani!
Igazi élmény a 4-control:)
Nekünk a családban csak FRANCIA kocsi jöhet szóba, azok tudják a kényelmet(fotel kényelmű ülések!!), a tartós dizájn, és az eleganciát.
Régebben volt : suzukink, opel astránk.. de váltottunk, és bevált.
Mindenki szidta, jót nem halottam róla, ennek ellenére megvettem.
A Laguna-nak semmi baja, kopó alkatrészek minden kocsiba vannak, azokat cseréled, és kész is a lista, mert 7 év alatt nem volt vele baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!