Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autómat kölcsön adtam, Autópál...

Autómat kölcsön adtam, Autópálya díjat nem fizettek. Megjött a büntetés. Mit lehet tenni, milyen lehetőségem van?

Figyelt kérdés
Mivel a első büntetést nem fizették ki, ígéretükkel ellentétbe, így sajnos jött a következő is. Ami most már a kezembe is került. Fné.
2012. máj. 16. 12:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Volt kölcsönadási szerződés? Ha nem, akkor verheted a fejed a falba.
2012. máj. 16. 12:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez már a te sarad, bizonyítani nem tudod hogy ne te vezetted ígyjártál. Ezt tekints tanuló pénznek hogy legközelebb senkinek nem adsz kölcsön autót maximum ha csináltok egy írásos papírt hogy nyoma legyen.
2012. máj. 16. 12:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Nőt,és autót SOHA!
2012. máj. 16. 13:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Kölcsönadod az autót egy megbízhatatlan embernek? Már bocsánat, de meg is érdemled, hogy megszivatott az illető. 1 haverral, meg pár ezer Ft-al kevesebb...
2012. máj. 16. 13:57
 5/7 anonim ***** válasza:
A rafinált ember mindig a butuskából gazdagszik meg. Ebben a történetben Te voltál a butuska, a gépjárműhasználó pedig a rafinált. Amit tehetsz ilyen esetben: ügyelsz arra, hogy legközelebb ez fordítva legyen. Ezen kívül más lehetőséged nem sok van.
2012. máj. 16. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:
ez nem rafinált amúgy hanem egy büdös paraszt....feltéve ha tényleg barátodnak adtad kölcsön, ha meg ismeretlennek akkor beszopptad
2012. máj. 16. 18:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Én biztos megkeresném és megmondanám neki, hogy mi a helyzet és tőle probálnám visszaszerezni a büntetés összegét.
2012. máj. 16. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!