Ki az, aki kölcsön adna nekem egy rendzsámos motort kb. :úgy 200km-es útra (kecskeméti vagyok)? Természetesen nem kívánom ingyen, jogosítványom is van, sisakom is. A részleteket privát e-mailben megbeszélhetjük:jövő hét keddről volna szó.
:D
De ezt ugye nem gondoltad komolyan? Elviszed egy 5ösért aztán kitudja vissza hozza-e, milyen állapotban, mit művelt vele. És milyen büntetést szabtak ki RÁM mert enyém a motor.
Kizárt, hogy ilyenbe bele menne valaki. Most nem az, hogy Te ezt csinálnád... ne értsd félre.
Amúgy 57km-re lakok Kecskeméttől :) Van is rendszámos motorom.
Jaja, nem véletlenül kell motorbérléskor komoly foglalót lerakni. De ilyen cégek biztosan adnának ha vinnéd a cash-t.
Valami olyasmit hallottam régen, hogy két dolgot nem kérünk kölcsön az életben: motorkerékpárt és barátnőt..
Nem hiszem, hogy itt bárki fel lenne háborodva. Talán csak te magad.
Mi itt csak nem értjük, hogy miért gondolod, hogy egy vadidegen egy komoly összeget képviselő dolgot neked ad csak úgy a két szép szemedért. De biztos mi vagyunk a hülyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!