Lacko1996 kérdése:
Az autóm nagyon nehezen indul, mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
az autó egy opel astra e 1.5 td lenne
ilyen autóba lehet szervókormányt szerelni?
és lehet bele olyan kormányt tenni mint egy G astrában van?
2012. máj. 15. 20:41
1/6 anonim válasza:
olyan ritka autód van hogy még életemben nem hallottam Opel Astra E-ről.
2/6 A kérdező kommentje:
bocsi opel kadett e
csak már annyira idegesit hogy alig indul, szerintetek mi lehet a hiba?
és a többi kérdésre válaszolnátok?
2012. máj. 15. 21:03
3/6 anonim válasza:
én elsőnek 1 gázolaj szűrőt cserélnék mikor benne cseréve? de lehet ilyen kompresszió mérésre is érdemes volna elvinni
4/6 anonim válasza:
Most az a baj hogy nehezen indul vagy az hogy nincs benne szervo kormány ami szerintem egy fölösleges dolog.Vidd el szervizbe mert innen monitoron nem látunk az autóba és nem tudjuk hogy mi a baja.
5/6 anonim válasza:
Hidegen indul nehezen vagy egyarant, a szervo alltalaban igen lehetseges, de nem eri meg veszodni vele...G astra kormany kerekere gondoltal, vagy Mivel a politikusok is hasznaltak egy egesz kabinettre gondoltal?
6/6 anonim válasza:
üzemanyagszűrőt cserélj első körben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!