Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Várható módosítás a nem...

Yamahar125 kérdése:

Várható módosítás a nem régiben elfogadott "A" kategóriás jogosítvánnyal szemben?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy várható-e olyan fajta módosítás, hogy akinek 2 éve megvan mondjuk A1,Akorl. kategóriára a jogosítványa, az ugyan úgy mehessen különbözeti vizsgára mint eddig...

Mert nem volt valami okos ember aki ezt eltörölte...

Sokan azért tették le A1-re 16 évesen, hogy mehessen majd 18 évesen nagymotorra, azaz A kategóriára sima különbözetivel... köztük én is...

Legalább azokat nem szopatnák, akik tavaly, és az előtt(mielőtt kijött ez az okos törvény)elkezdték... Mivel ha tudom hogy ez lesz én sem kezdem el A1-re mert minek?! És ezzel szerintem sokan így vannak... Most ugyan úgy fizessek ki 100.000ft-ot és csináljak végig mindent... GRATULA NAGYOKOSOK

2012. máj. 14. 14:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Tudod itt a lényeg az hogy minél többet húzzanak le az emberekről...

A gond ott van hogy 21 évesen sokan magcsinálják a jogsit nagymotorra, úgy hogy előtte még csak simsonon se ültek.

De akik motoroznak már pár éve azok meg fizessék ki az egészet, járjanak órákra holott tudnak motorozni. És az egyetlen különbség az egészben(kresz, rutin,forgalom) hogy rutinon hörbe kell tolni a gépet.

2012. máj. 14. 15:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez a baj, hogy itt Magyarországon minden csak a pénzről szól:S Én levezettem 2 év alatt motorral(A1), több mint 27ezer km-t és most meg kezdjek mindent előröl, mintha semmit sem tudnék... Jó nem azt mondom, hogy annyira sok km az a 27ezer, de több mint a semmi ;)
2012. máj. 14. 16:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért az a 27 ezer bőven elég szerintem ahhoz hogy simán meg lehessen csinálni pár órából egy különbözetit.
2012. máj. 14. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!