Aprilia0212 kérdése:
A1 jogosítvánnyal lehet e vezetni 24kw 1998. január 1. előtt gyártott motort vezetni?
Figyelt kérdés
Azt olvastam valamelyik oldalon, hogy az 1998.január 1 előtt kiadott motoroknál nem nézik ezt hogy 11kw legyen, ha nem haladja meg a 150ccm-t a forgalmiba . Ebbe van valami igazság ?2012. máj. 9. 22:23
1/13 anonim válasza:
A '98 előtt kiadott A1 jogsival vezethetsz max 150ccm és 11 kw-os motort(Mz 150)
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, pedig bíztam benne hogy van benne igazság de kár hogy akkor nincs, pedig a legtöbb 125 sportmotor 11kw feletti papírokkal van forgalomba.
2012. máj. 9. 22:38
4/13 A kérdező kommentje:
Korlátlant akartam letenni de most hogy beakarják hozni vagy már behozták ezt nem tudom pontosan az új szabályt a korlátlanra, így inkább meggondoltam és 1-2 évig még jó lesz egy 125ccm motor is. Majd idővel lerakom a korlátlant ha lesz pénzem nagymotort is venni.
2012. máj. 9. 22:45
6/13 A kérdező kommentje:
Hogy akinek 2 éve megvan az A1 jogsija az teljes áron csinálhatja csak a korlátlant ha jól tudom, meg a korhatárt akarják feljebb vinni 24-re.
2012. máj. 9. 22:52
8/13 kazsemestor válasza:
Én is gondolkodom A1-ben,ahogy nézegettem,rengeteg motor van a hasznaltauto.hu-n,aminek a hirdetésébe bele is írják,hogy ugyan 30-enynéhány LE,de 11kw-os papírjai vannak.
Szerintem ilyenbe gondolkozz.Az meg már azért durva,amelyik 50cm-es robogóként használja a 125-ös Aprilia RS-t.
De amúgy télleg le lehet folytani 1 motort 11kw-osra,műszakira úgy szokták vinni...
9/13 A kérdező kommentje:
Sztem hiába folytanám le a műszakin semmit nem számítana mert nem ott tudják hivatalosan leminősíteni a KW ha jól tudom. Igazából ez is hogy beleszólnak e hogy mennyi kw van benne rendőrje válogathatja mert 2 éve volt egy af1 sport pro motorom és abba 13 kw volt és soha nem szoltak érte haveréba szintén ilyen motor volt és abba meg 24kw és arra se mondtak soha semmi rosszat.
2012. máj. 10. 20:58
10/13 A kérdező kommentje:
Én pl amúgy képes motoron nézelődtem és a legtöbb motor még a 2006 évjáratok is vagy felette lévők is 20 feletti kw vannak papírozva tehát nehéz 11kw motor jó áron találni. Használt autón én is láttam de egynémelyik motortól arany áron akarnak megszabadulni sajnos.
2012. máj. 10. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!