Piaggio NRG MC2 (1998) robogónak mekkora az üzemanyag tankja?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem a robogót tele tankkal. Mentem vele 100 km-t és a visszajelző azt mutatta, hogy üres a tank. Elmentem tankolni és kevesebb, mint 4 liter ment bele.
Kizártnak tartom, hogy 4 literes lenne a tankja!
2012. máj. 1. 00:46
1/1 anonim válasza:
Amikor üreset jelez akkor kell még lennie 1-2 liter benzinnek a tankban.
Az én robogómon nincs visszajelző lámpa a tankhoz, de amikor üresbe ér a mutató akkor elméletileg 2 liter van még benne. Én még sose ürítettem ki teljesen a tankot.
Csináld azt hogy viszel magaddal 1 liter benzint pl 1 motorolajos flakonban és így nyugodtan motorozhatsz addig amíg ki nem ürül a tank. Akárhol is áll meg a motor, megtöltöd a tankot és rohansz a kútra. Lehet hogy 6 liter is belefér még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!