Mennyibe kerülne egy hivatalos motorcsere?
Volna egy autó 1.26 millióért, 2.5-ös benzines van benne, én ezt sokallom, és szeretnék egy 1.6-ot, vagy 1.9-et 316i-ből vagy 318i-ből kioperálva. Mennyit ér az a 2494 köbcentis 170 lovas benzinmotor? Hirdetés szerint 110 ezret futott.
Ezt az egészet csak azért kérdeztem, mert lenne egy 318ci teljesen hivatalosan regadóval 1.5millióért.
Az a 120 lóerő elég kevés egy másfél tonnás gépbe. Semmivel nem nehezebb kontrollálni egy 170lovasat mint egy 120lovasat, de dinamikusabb, és több tartalékod van ha kell.
Tudom, ezt a szüleid nem fogják megérteni. :D
A motorcserével az a baj hogy a motoron kívül elég sok minden cserés (hűtés, kábelkorbács is rossz esetben, vezérlés, stb), zt egyrészt ki kell fizetni, másrészt kell róla terc, műbizonylat, utána meg hatósági műszaki. Utána meg le kell papírozni, új forgalmi és törzskönyv, stb.
A végösszeg közelebb van az egymillióhoz mint a félhez (ha nincs fölötte), és még mindig beleköthetnek bármibe.
Szóval inkább vedd meg a 318-at, vagy a 325i-t, és rakass bele egy ECU- leszabályzást (meg lehet csinálni) ha a szüleid nagyon féltenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!