Sürgős kérdés! TD, TDI, JTD motorokról, milyenek?
Figyelt kérdés
Milyenek a TD 100-as motorok? A tdi-ket és a jtd-ket ismerem, azok eléggé megbizhatóak és erősek, de ma tervezek venni egy fiat bravo-t td 100-as motorral. Ez mennyire külömbözik a tdi motoroktól?2012. máj. 11. 07:38
1/4 anonim válasza:
Fiat bravo? Biztos vagy benne????
Fiat? Fehler in alle teilen...
(Fiat? Hiba minden részében...)
2/4 A kérdező kommentje:
igen, fiat, nekem soha nem volt vele még gondom. csak ezt a TD motort nem ismerem, erről mondhatnátok pár sort milyen a teljesitménye,megbizhatosaga, esetleg tuningolhato e
2012. máj. 11. 08:50
3/4 anonim válasza:
őszintén nem tudom mit hablatyolsz.
"azok eléggé megbizhatóak és erősek"
A TDI csak egy név, azon belül lehet sima TDI, PDTDI, CRTDI... mindegyik más. van 1.4, 1.6, 1.9,2.0, 2.5,3.0,4.0
TD ---> ??? Opel használta ezt a dizel motorok megnevezésére, a CDTI elött, illetve mindenki aki nem adott külön nevet a dizelnek.(köztük a fiat is a JTD és a MJet elött)
JTD: Ez is csak egy név, bár itt csak Common rail van. De ettől még 1.9,2.0 motorban is gyártották, még ikerturbóval is.
A td 100 csak azt jelzi valószinüleg, hogy egy Turbó dizelről van szó, és 100LE-s.
4/4 anonim válasza:
Td100-as bravám van. 386000 kilométert mutat a számláló. Mikor megvettem cégautó volt feketére volt a levegőszűrő, az olaj meg mársürűbb volt a kelleténél.Ezeket orvosoltam 12000 km után kívánt 3 dl olajat utántöltésre.Strapabíró nagyon ez a motor, a JTD-knél messze igénytelenebb, cserébe viszont fogyaszt a gyárija kombináltan 6,4 L én kb 6,5-el járom néha 7L Télen nagy hidegben benyalta a 8 litert. Egyébként alacsony nyomású még az adagolója,emiatt strapabíróbb mint egy JTD de nagyjából ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!