Nem fordul el gyújtás után a slusszkulcs, hogy beinduljon az autó, mit lehet a baja?
Figyelt kérdés
Van egy E300 as mercim ,eddig működött és indult de másnapra próbáltam volna elfordítani a kulcsot és csak gyújtásig fordul el de kéne neki még 1 et fordulni ,hogy induljon! :S Kormányzár nincs rajta ,próbáltam.
Valaki tudna segíteni akinek ilyen mercije van vasgy volt már hasonló gondja? Nem húzódott ki egy kábel és esetleg létezik ,hogy lezárt volna valami??
2012. máj. 10. 09:39
1/1 anonim válasza:
P-ben van a váltó? Én esküszöm volt már h elfelejtettem betenni és meg voltam ijedve miért nem indul. Nyomd egyfolytában a féket. Vagy vedd ki-be a kulcsot, lassan fordits egyet, majd mégegyet a gyújtásra és mindig várj pár mp-t és próbáld meg. Mercedesem van nekem is, még az immobiliser szivathat meg, van másik kulcsod hozzá? Próbáld meg azzal. De ha egyik sem, akkor ellenőrizd a fékfolyadákot, az olajat, a hűtővizet, lehetséges, hogy emiatt letilt a rendszer, hogy ne károsodjon az autó, mivel valamelyik hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!