Öregebb,10-12 éves BMW-ből benzinest, vagy dízelest érdemesebb venni, ha a fogyasztást nem figyeljük?
Figyelt kérdés
E46-ról van szó, mostanában megfigyeltem, hogy jobban a 318i-k fogynak a listáról, az ugyanolyan árban(1-1.2millió) dízelesek pedig nem fogynak. Ennek az oka az, hogy a dízelben ilyen korban könnyebben elromlanak a dolgok?2012. máj. 9. 13:45
1/15 anonim válasza:
Én nem mernék 10-12 éves dízelt venni.
3/15 A kérdező kommentje:
Erre én is kíváncsi lennék.
2012. máj. 9. 14:26
5/15 anonim válasza:
Mert egy 10-12 éves dízelnél (főleg egy nagyon keveset evő 320dnél) már összejöhet annyi futás, hogy ráfér egy ékszíjcserénél kicsitt komolyabb szervíz. Évi 30 000rel számolva 360k km van benne, ha beleszaladt a 40 000 akkor 480 000km. ENnyinél már előjöhet egy futómű felújítás, mert a jó magyar utak megtették hatásukat. Ha ezeket az ember vásárláskor tudomásul veszi és vna erre keret, akkor semmi gond nincs egy 10-12 éves "prémium" dízellel. Ha nem akkor majd jön fél év után, hogy húú de sz@r a bélyemvé dízel... :)
6/15 anonim válasza:
Jók a dízelek de 10 év felett főleg bmw-ben a sok hanyag tulaj miatt nem érdemes venni. Elég érzékeny, szervizigényes motorok. Ha nem kapja meg amire szüksége van (márpedig többnyire nem kapja meg) akkor könnyen pénztemetővé válik...
Tapasztalat!
7/15 anonim válasza:
Ja, csak az adagolója (320d 136le) kerül kb. 220-250 000ft-ba. Ha magánkúton vagy kannából tankoltak akkor bármikor bedögölhet...
8/15 anonim válasza:
Nem tudom, lehet, hogy igazad van, nekem csak Mersedes dizeleim voltak, mindig 10 év feletti, de sosem ért csalódás. A BMW-ket nem ismerem közelről. :)
9/15 anonim válasza:
Nekem volt bmw dízelem 11 éves... Többet voltam a szerelőnél mint otthon.
A mercedes más kategória + nincsenek széthajtva mint a legtöbb bmw (525tds stb...)
Most Mercire váltottam! :)
10/15 anonim válasza:
Egyébként a w124-es td mercik elfutottak 750- 800 000km-t nagyobb meghibásodás nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!