Szerintetek van esélye hogy el tudom adni a Wartburg 1.3 De Luxomat?
Figyelt kérdés
Az autó nagyon szép van napfénytető rajta a belső kárpit zsír új mert mindíg üléshuzat volt rajta a kasaztni rohad persze hiszen wartburg az utolsó szériából van 1990-es kevés kilóméterrel! És ha van esély szerintetek mennyiért?2012. máj. 9. 11:41
1/5 anonim válasza:
van persze...nézz szét használtautón hogy mi mennyibe kerül...hasonlítsd össze az árakat és rakd fel 10-20 ezerrel olcsóbban mint amit ér és akkor hamarabb el is viszik
2/5 anonim válasza:
10-20 ezerrel olcsóbban?Nem azért de nem ér az autó szerintem már 100 ezret sem és akkor még sokat mondtam.Esély van rá hogy eladd persze csak nem annyiért mint amennyit szeretnél érte kapni és az hogy rohad az sem segít a helyzeten.
3/5 anonim válasza:
Simán el lehet adni,de csak ha olcsón adod.Nagyon sok ember keres mostanában nagyon olcsó, otthon is javítható egyszerű válságautót .De tényleg ne legyen drága mert ha olcsóbban megkap egy régi swiftet mint a wareszodat akkor nem sok esélyed lesz vevőt találni .
4/5 anonim válasza:
Hogyne lehetne eladni! Bangó Lakatos Raffaell megveszi tőled vagy 60-70 erezért aztán 2 hét mulva megy a vasba.......!
Sajnos az olcsó és régebbi kocsinak sokszor ez a sorsa!
5/5 anonim válasza:
hozd le hozzám, olcsón megveszem tőled :D
Egyik álmom, hogy rallyzgassak egy waresszal. Apámnak volt 2 és 4 ütemű is, de azokat sajna még nem vezettem. Nagyon kipróbálnék egyet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!