Wartburg 353-nak mennyi esélye van beindulni 14 év állás után?
hát szerintem az olajat azt még lehet hogy indítás előtt le kellene cserélni, benzin legyen benne, az aksi az meg nagyon jó és hozzá való aksi legyen, és teljesen legyen feltöltve az aksi
amúgy működött az autó mikor letette?
ja de lehet hogy a benzint is le kellene benne cserélni mert nagyon régi, megkezdhette a tankot, tiszta rozsda lehet az a benzin
szerintem ameddig nem cseréled le a benzint addig ne is próbálkozz az indítással
Ha szerencsed van nem rihadt bele a dugattyu a blokkba, akkor indulnia kene, bar en elotte szetkapnam, megtakaritgatnam, mozgo alkatreszeket ellenoriznrm. szettem mar szet simson shule-t, hogz csiga volt a kengerfejben. valahogz bekoltozott.
Opel kadett motorja 4 ev utan kuka, mert az acel dugattyu belerohadt az alu blokkba. meg sem birtuk mozditani. de tudtommal a Waresz vasblokkos.
jo kis moka tavasszal szetszedni, nyarra osszerakni, osszel hasznlni, telire elrakni. igazi penznyelo vallakozas.
Karburátort minimum szedd le, és tisztítsd ki. Ereszd le a benzint ami esetleg maradt az autóban, nézd meg koszos-e.
Érdemes először egy etetőből (1,5l flakon egy csővel) indítani az autót. Utána foglalkozni a többivel.
Ha fel akarod újítani teljesen, akkor ellenőrzés nélkül ne indítsd be.
Egy karbipucolást nyilván megérdemel az "öreglány", én kivenném a gyertyákat és át is forgatnám a blokkot. Értelemszerűen ha nem forog (vagy rendellenesen akad valahol), akkor felesleges megpróbálni indítani, csak több kárt tudsz okozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!