Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy simsonom. Mentem vele...

Abonyi kérdése:

Van egy simsonom. Mentem vele kb 50km/h-val. Durrant egyet a kipufogó egy nagyot és leállt, nemakart utána beindulni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem ugrott le a kipufogó? Én egyszer úgy jártam, hogy lelőtte magáról.
2011. máj. 2. 18:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Néha a gyertya-slussz is tud ilyent csinálni.

Vedd ki agyertyát, és tisztítsd ki, aztán dugd bele a pipába, fogd rá a hengerfejre, adj rá gyújtást, és a berúgókart lenyomva ellenőrizd a szikrát! Széles kék szikrát kell adnia.

Ha nincs szikra, akkor nézd meg a megszakítót, ellenőrizd hogy nyit-e, és jó-e az előgyújtás. Még az is lehet, hogy eforgott a lendkerék: ez olyankor történik ha lelezul az anya, és elnyírja az éket.

Néha okozhatja kondenzátor hiba is a durrogást.

2011. máj. 2. 19:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Kondi, gyertya, mexa.
2011. máj. 2. 20:55
 4/7 anonim ***** válasza:

szerintem a gyertya durranhatott

gyertyacsere megoldja

2011. máj. 2. 21:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek...Nem ad szikrát a gyertya..De már elvitttem szerelőhöz:egyik nap átjött a szerelő és ő se tudta hogy mi a baja,ezért átvittem hozzá ,hogy jobban átnézze.
2011. máj. 3. 20:41
 6/7 A kérdező kommentje:
De ha kész lesz,megíroom hogy mi volt a hiba.
2011. máj. 3. 20:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Na végre ..ma hazahoztam.:)Az volt a baja hogy a lendkerék alatt szétment egy forrasztás,azt kellett meghegeszteni.Ennyi.Amúgy köszi a hozzászólásokat,lehet máskor hasznát tudom venni majd.
2011. máj. 6. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!