Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E30 325i. Mennyire lenne...

BMW E30 325i. Mennyire lenne ésszerű befektetni rá?

Figyelt kérdés

Konkrétan ez tetszett meg nagyon: [link]

Vélemények, tapasztalatok a szériával? Megérné? 22 éves vagyok, a nyár folyamán szeretnék kocsit venni, és ez nagyon megtetszett...

2012. máj. 7. 14:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Meg tudsz majd ülni egy ilyet első autóként?
2012. máj. 7. 14:26
 2/7 anonim válasza:

persze hogy ésszerű, ha van egy benzinkutad! :D

ilyen árban inkább vegyél egy kisebb verdát szvsz.

ebben az országban lassan már a jogsit se éri meg letenni!

2012. máj. 7. 14:33
 3/7 A kérdező kommentje:
nem vagyok az a nagy rallizos típus, inkább ésszel közlekedek. am 4 éve vezetek, de mostmár szeretnék saját kocsit, nem csak az öregemét hajtani... :)
2012. máj. 7. 14:44
 4/7 anonim válasza:

nekem az E36 a kedvencem de ez attól függ mennyi a havi fizetésed és hogy fent tudsz tartani egy 2500 köbcis autót ami durván sokat eszik főképp városban. C200 Compressoros Mercedes fenntartása is sok pedig az csak 2000 köbcentis(nem nem nekem van olyan)

Helyedben egy Opelt vennék Vectra-t. mondom attól függ mennyi a havi kereseted amit kézhez kapsz meg hogy mennyit járnál a kocsival

2012. máj. 7. 15:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Lényeges, hogy le van-e papírozva benne a motor, mivel motorcserés volt.
2012. máj. 7. 15:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Semennyire nem lenne ésszerű egy ilyen öreg benzintemetőt venni. Más kérdés, hogy ha ez a vágyad, akkor úgyse beszél le róla senki.
2012. máj. 7. 20:17
 7/7 A kérdező kommentje:
utána olvasgattam kicsit. nekem nagyon sok a 15-16os fogyasztás. ez csak álom marad. :(
2012. máj. 7. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!