Hétvégén és ünnepnapokon miért nem működik a banki átutalás? Miért csak következő munkanapon teljesítik a netes átutalási kérelmemet? Úgyis számítástechnika intézi nem? Van ésszerű válasz erre?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 30. 15:37
1/5 anonim válasza:
Szerintem azért, mert a rendszert senki nem ellenőrzi olyankor.
2/5 anonim válasza:
a giro az európai rendszer. és áll minden hétvégén.
3/5 A kérdező kommentje:
Miért áll? Kihúzzák a konnektorból?
Nincs pénz 1-2 ügyeletes operátorra aki ott ül a gépteremben és pizza, kóla és filmnézés közben nem tud ügyeletet adni?
Az nekem olyan hihetetlen a 21.században...
2012. ápr. 30. 16:27
4/5 anonim válasza:
A bankközi átutalásokat még csak értem, mert azok a GIRO-n (és az MNB-n) keresztül mennek (ami magyar rendszer, nem európai), de bankon belüli netes átutalások szerintem is nyugodtan teljesülhetnének éjjel-nappal, minden nap.
5/5 anonim válasza:
Egyébként nem csak Magyarországon van így hanem a legtöbb Európai országban.
De egyébként tényleg baromi idegesítő.(gyakran + 1hét így) :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!