Mennyire stabil és biztonságos autóknál a hátsóajtóra szerelhető kerékpártartó?
Nem használtam még ilyet. De ismerősnek van, szerinte jó dolog.
Csak arra figyelni kell hogy a rendszámtáblát azt olyankor a bicajok elé kell tenni, ha csak egy küllő is takarja már az is szabálytalan.
Meg a világításnak is jól kell látszódnia.
Hogyan érted azt, hogy a tetőcsomagtartós változat elég húzós? Anyagilag az a legolcsóbb, s legkönnyebben szerelhető, kezelhető.
Ha nagyon olcsón akarsz kijönni, akkor tízezerből megvan a kereszttartó és egy bringatartó. Ha rendszeresen 2-3 bringát viszel, akkor is kb. a hátsó ajtós cucc áránál tartasz.
Persze márkásból a kereszttartó+3 bringatartó már drágább, az igaz.
Nekem Thule van, akciósan 13 ezerért vettem.
A hátsó ajtóra szerelhető nekem kiesik a spoiler miatt.
Biztonságos maga a szerkezet, ha megfelelően rögzíted. Több ismerősöm azt mondja, nem tesz jót az ajtó szerkezetének. Előttem írtak a rendszámról, lámpákról. Keskenyebb autónál még a tükrökbe is belelóghat, nem látsz rendesen hátra.
És ami nagyon nagy hátrány: felszerelve nem tudod kinyitni az ajtót, ha ki akarsz venni valamit.
Ugyanez igaz az olcsóbb vonóhorgosra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!