Bmw z4 roadster, át tud menni fekvőrendőrökön?
Figyelt kérdés
Nézegettem róla képeket és szerintem elég alacsony autó. Akinek ilyenje van, annak kerülnie kell a fekvőrendőröket, vagy azért áttud menni rajtuk?2012. máj. 5. 17:43
1/3 anonim válasza:
Át tud rajta menni. A sulink előtt minden nap egy vadi új Z4-es járkál, és egy olyan úton megy végig ahol két fekvőrendőr is van.
2/3 anonim válasza:
általában szabvány méretűek ezek a tereptárgyak, és az alap autóknak ezeken át kell menni, hogy használhatóak legyenek. Még van alacsonyabb is, és átmegy. Gyárilag olyan. Ok lehet egyesbe, de átmegy. Viszont az utólagosan ültetett, ha a gazdi agya elszáll lehet egy papírlapon is felakad, de az már más kategória
3/3 anonim válasza:
Egyébként akármilyen szokatlan, de én már láttam Lamborghini Murcielago-t is átmenni kis hazánk egy fekvőrendőrén :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!