'A korlátozott' kategóriában 125 2t, vagy 250 4t a jobb választás?
A 250-es 4T.
Ugyan annyi vagy több lóerő, mégis nyomatékosabb és kevesebbet fogyaszt.
Egy RS 125 pl.: 29 LE és 155 a vége, ráadásul pici, mint egy f@szköszrű.
Nekem a Kawasaki zzr 250 40 LE és 190 a vége és méretileg is sokkal normálisabb, továbbá 4L-el simán elmegy normálisan hajtva. Az RS tuti nem megy el 4L-el + olaj.
Egyik haverom vett Hyosungot, és legnagyobb meglepetésemre annyira meg volt vele elégedve, hogy vett egyet az asszonynak is. :D
Meg olvastam egy cikket a Hyosung nevezéséről a kunmadarasi 24H tartósságira. Elindult a széria gép a spec. felkészített veteránok között, nem szerepelt rosszul.
# 3/
Közbe sajnos rájöttem, hogy egy ZZR nem fér bele az Ak jogsiba :(
De egy új ninja 250 belefér (bár az nekem nem jött be mert fizikailag kisebb és 183 centisen viccesen nézek ki rajta ), de az 25 Kw.
Továbbra sem vennék soha kétütemű többet (bár kicsit ellentmondásos, most is van 2T-m), mert közlekedni alkalmatlan. Egy dologra jó: Kihúzni a belét, mert ezt kívánja a vére. A 2t-k csakis gyorsulni szeretnek, egyenletesen haladni nem nagyon, ráadásul sem az élettartam sem az üzemeltetés nem gazdaságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!