Mazda 6 vélemények? . ) 2003-2005 közöttire gondoltam, válaszokat koszonom! Fogyasztás, benzines-diesel? Vezetési élmény, megbízhatóság, extrák?
Figyelt kérdés
Köszönöm válaszokat .)2012. máj. 3. 12:46
1/7 A kérdező kommentje:
1,
2012. máj. 3. 17:02
2/7 anonim válasza:
Ismerősnek van benzines. Megbízható, kényelmes remek autó.
Dízelt semmi pénzért nem vennék pláne használtan.
3/7 A kérdező kommentje:
bocs a késői reagálásért...dieselest h-h nem vennél?
2012. máj. 10. 13:20
4/7 anonim válasza:
Jobban szeretem a benzines autókat. Megbízhatóbbak, egy diesel okozhat meglepetést, ha elromlik, a benzines sokkal tervezhetőbb. Illetve vezetni is jobban szeretek benzinest(pláne, ha viszonylag nagy köbcentis)
5/7 Kipman válasza:
7 éves CD TE 2000 dizelest vettem 90 000 ezer km-el.
Most 10 éves 120000 km. Hátsó ajtó teleszkóp csere (4000 ft. ) 3 év alatt semmi baj .Kifogtam !?
6/7 anonim válasza:
barátnőm nevelőapja (első tulaj) 2.0 diesel Mazda6ot nyúz minden nap. 380 ezer km. turbó, porlasztó, stb gyári. felújítva se volt. csak a cserélendő dolgokat kellett eddig (vezérlés, fékek olaj, szűrők stb).
7/7 anonim válasza:
Régi poszt tudom.
Az, hogy benzin vagy dízel, az a saját igényeidtől függ, és a saját ízlésedtől.
Ha te egy nyomatékos alacsony fogyasztású autópályára tervezett, de varrógéphangú füstgépet akarsz venni akkor dízel.
Ha pedig gyorsuló, kellemes hangú de magasfogyasztású gépet akarsz amit városba és vidékre terveztek, akkor pedig benzin. De nincs nagy eltérés a két motor fogyasztása között, csak nagyon nagy távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!