Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Átverés vagy jó üzlet?

Átverés vagy jó üzlet?

Figyelt kérdés

Találtam a neten (hasznaltauto.hu) egy csodaszép 5 éves német autót 600.000 forintért, ami valljuk be nagyon alacsony ár érte.

Írtam a megadott email címre, és kiderült, hogy a német tulaj (állítólag) itt élt Mo.on egy darabig, megvette, magyar papírjai vannak és rendszáma, de hazament külföldre (Németo.) és most el szeretné adni.

Akár most hétvégén is, elhozza Bécsig és ott átvehetem papírjaival, mindennel együtt. Ő az első tulaj, az autó nagyon szép állapotban van (képeket küldöt kívülről - belülről).

Gyanús, hogy milyen olcsó az autó, megkérdezte egyedül jövök-e és hogy ilyen hamar alkalmas neki az átvétel.

Szerinted?

2012. máj. 2. 10:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem kérj egy fotót a papírjairól, hogy tényleg magyar-e. Mert ha nem, akkor máris nem olyan jó az ár. Amúgy meg elképzelhető, hiszen ha valóban magyar, neki is sokba kerül németre átíratni, és lehet, hogy amúgy is inkább lecserélné a kocsiját egy újra.

Egyedül ne menj :D Ilyen helyre sohasem megyünk egyedül :)

2012. máj. 2. 10:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem gyanús.. Azt is mondta hogy csak kp?
2012. máj. 2. 13:08
 3/4 anonim ***** válasza:
nem vagyok hűde nagy szakértő de én félnék ha megkérdezné hogy csak egyedül megyek-e
2012. máj. 2. 21:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem ártott volna megkérdezned, miért ilyen olcsó, de ami azt illeti, konkrétabban is írhattad volna hogy milyen kocsi, de az biztos, hogy akármilyen kocsi is, 5 évesen olcsó.

Csak mellékesen: elég gyanús, hogy kíváncsi arra, hogy egyedül mész-e.

De az is lehet, hogy csak le akar pippantani.

2012. máj. 21. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!